60 10 12 70

PRIVATFLYTNING

FLYTNING FOR PRIVATE

OVERLAD TRYGT DIN FLYTNING TIL OS

PRIVATFLYTNING

Schiøtt Flyt – din professionelle flyttepartner for private flytninger. Vi forstår, at en flytning kan være en stressende tid, men vi er her for at gøre det så nemt og smertefrit som muligt for dig.

Vores erfarne team består af professionelle flyttemænd, der er uddannede til at håndtere alle aspekter af en flytning. Vi kan klare alle aspekter af din flytning for dig. Således kan vi tage os af alt fra pakning og emballering til transport og opsætning af dit nye hjem. Ønsker du at vi kun klarer nogle af opgaverne i forbindelse med din flytning, så er det naturligvis også en mulighed.

Vi tilbyder også ekstra tjenester som eksempelvis opbevaring og adskillelse og samling af dine møbler, for at gøre din flytning endnu nemmere for dig. Vi har naturligvis vores forsikringer på plads for at sikre, at dine ejendele er beskyttet under hele flytningen.

Vi behandler dine ejendele, som var de vores egne, og vi arbejder altid hårdt for at levere en service af høj kvalitet.

Kontakt os i dag for at planlægge din private flytning med Schiøtt Flyt.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

derfor skal du vælge SCHIØTT FLYT til din næste privatflytning

Hos Schiøtt flyt sætter vi en stor ære i, at behandle dine ejendele og indbo med den største omhyggelighed og professionel respekt. Hos os er dit indbo i sikre hænder mens det er på vej til din nye adresse. Så overlad trygt din næste flytteopgave til os. Vi hjælper dig gerne med at varetage hele din flytning, eller kun dele af den. Og det er naturligvis til konkurrencedygtige priser.

10+

ÅRS ERFARING

500+

FLYTTEOPGAVER UDFØRT

100%

TILFREDSE KUNDER
TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET

Det siger vores kunder om os

Hos Schiøtt flyt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Da det altid er nemt at sige for en virksomhed, så vil vi lade vores kunder sige det for os.

"Jeg er meget tilfreds med Schiøtt flyt. De kom indenfor de aftalte tidsrum, og sendte endda en sms 30 minutter før de kom. De var meget effektive og hurtige til at flytte."
Micho

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt

VORES SERVICES

se hvad vi også kan hjælpe med

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi flytteløsninger til et hvert behov, det være sig både for private og erhverv. Læs mere om hvad vi kan tilbyde, for at sikre dig med for at komme godt i mål med din næste flytteopgave.

Erhvervsflytning

Hvis din virksomhed eller forretning skal flytte, så klarer Schiøtt flyt, det for dig til konkurrencedygtige priser.

handyman service

En af de sværeste dele af enhver flytning er montering/afmontering, af eksempelvis møbler. Hos Schiøtt flyt hjælper vi dig også i mål med denne del af din flytning.

Opbevaring

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi billig og sikker opbevaring. Står du og mangler et sted til opmagasinering af dine ting? Så er vores opbevaringsløsning lige noget for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi også hjælpe dig med at flytte?