60 10 12 70

OPBEVAR DINE TING I TØRRE OG SIKRE OMGIVELSER

OPBEVARING

SIKRE OG TØRRE OPBEVARINGSLØSNINGER

SIKKER OPBEVARING AF DINE ejendele

Schiøtt Flyt er det perfekte valg for dine opbevaringsbehov. Vi tilbyder professionelle og pålidelige opbevaringsløsninger til både private og erhverv.

Vores moderne og veludstyrede faciliteter er designet til at beskytte dine ejendele mod skader, og vi tilbyder fleksible opbevaringsrum i forskellige størrelser, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Vi har et stærkt team, der overvåger vores faciliteter døgnet rundt for at sikre, at dine ejendele er sikre og beskyttet. Vi har også en omfattende brand- og tyverisikring som er med til at sikre dine ejendele.

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel opbevaringsløsning, er vi det rette match for dig.

Kontakt os allerede i dag for at booke opbevaring af dine ting.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

derfor skal du vælge os til at opbevare dine ejendele

Vi tilbyder opbevaring til både private og erhverv. Vi har stor erfaring inden for opbevaring og har skabt et sikkert og beskyttet miljø for vores kunders ejendele.

Vores faciliteter er moderne og veludstyrede, og vi tilbyder fleksible løsninger til opbevaring, herunder forskellige størrelser af opbevaringsrum, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Så hvis du søger en pålidelig og professionel opbevaringsløsning, skal du vælge Schiøtt Flyt. Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at beskytte og opbevare dine værdifulde ejendele.

10+

ÅRS ERFARING

500+

FLYTTEOPGAVER UDFØRT

100%

TILFREDSE KUNDER
SERVICES

se hvad vi ellers kan hjælpe dig med

Suspendisse morbi mauris gravida tellus integer egestas ucibus tellus inut condimentum blandit mus auctor nulla lacus velit suspendisse.

Privat flytning

Skal du flytte til nyt hjem og leder efter et pålideligt firma til Privat Flytning? Så er Schiøtt flyt det helt rigtige valg.

Erhvervsflytning

Hvis din virksomhed eller forretning skal flytte, så klarer Schiøtt flyt, det for dig til konkurrencedygtige priser.

handyman service

En af de sværeste dele af enhver flytning er montering/afmontering, af eksempelvis møbler. Hos Schiøtt flyt hjælper vi dig også i mål med denne del af din flytning.

TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET

Dette siger vores kunder om os

Hos Schiøtt flyt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Da det altid er nemt at sige for en virksomhed, så vil vi lade vores kunder sige det for os.

"De bedste anbefalinger herfra. Flyttede fra 2. sal til stuen. God håndtering af ens ting og sikkert pakket i bilen. Ingen ballade med noget som helst, de knoklede bare på. Vil helt klart anbefale dem til andre!!"
Stine

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi også opbevare dine ting?