60 10 12 70

ERHVERVS FLYTNING

FLYTNING FOR erhverv

VI HJÆLPER DIN VIRKSOMED MED AT FLYTTE

FLYTNING FOR erhverv

Schiøtt Flyt – din professionelle flyttepartner for erhvervsflytninger. Vi forstår, at en flytning af din virksomhed kan være en kritisk tid, og at det er vigtigt, at alt forløber glat og uden forsinkelser.

Vores erfarne team består af professionelle flyttemænd, der er uddannede til at håndtere alle aspekter af en erhvervsflytning. Vi tager os af alt fra pakning og emballering af kontorudstyr, IT-udstyr og arkivering, til transport og opsætning på din nye arbejdsplads.

Vi tilbyder også ekstra tjenester såsom opbevaring og handy man service for at gøre din flytning endnu nemmere. Vi har naturligvis vores forsikringer på plads for at sikre, at dine ejendele er beskyttet under hele flytningen.

Vi værdsætter din virksomheds tid og ejendele, og vi arbejder altid hårdt for at levere en service af høj kvalitet.

Kontakt os i dag for at planlægge din erhvervsflytning med Schiøtt Flyt.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

derfor skal du vælge SCHIØTT FLYT til din næste Erhvervsflytning

Hos Schiøtt flyt sætter vi en stor ære i, at behandle dine ejendele og indbo med den største omhyggelighed og professionel respekt. Hos os er dit indbo i sikre hænder mens det er på vej til din nye adresse. Så overlad trygt din næste flytteopgave til os. Vi hjælper dig gerne med at varetage hele din flytning, eller kun dele af den. Og det er naturligvis til konkurrencedygtige priser.

10+

ÅRS ERFARING

500+

FLYTTEOPGAVER UDFØRT

100%

TILFREDSE KUNDER
TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET

Det siger vores kunder om os

Hos Schiøtt flyt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Da det altid er nemt at sige for en virksomhed, så vil vi lade vores kunder sige det for os.

"Meget professionelle flyttemænd. Det hele gik nemt og hurtigt. En god kommunikation, og nem tilgængelighed. Helt sikkert anbefalesværdigt."
Nina

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt

VORES SERVICES

se hvad vi også kan hjælpe med

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi flytteløsninger til et hvert behov, det være sig både for private og erhverv. Læs mere om hvad vi kan tilbyde, for at sikre dig med for at komme godt i mål med din næste flytteopgave.

Privat flytning

Skal du flytte til nyt hjem og leder efter et pålideligt firma til Privat Flytning? Så er Schiøtt flyt det helt rigtige valg .

handyman service

En af de sværeste dele af enhver flytning er montering/afmontering, af eksempelvis møbler. Hos Schiøtt flyt hjælper vi dig også i mål med denne del af din flytning.

Opbevaring

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi billig og sikker opbevaring. Står du og mangler et sted til opmagasinering af dine ting? Så er vores opbevaringsløsning lige noget for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi også hjælpe din virksomhed?