60 10 12 70

HANDYMAN

Handyman service

Professionel Handyman Service

Handyman service

Schiøtt Flyt – ikke kun din professionelle flyttepartner, men også din one-stop handyman service løsning.

Vi forstår, at det kan være svært at finde tid til at tage sig af alle de små reparationer og opgaver, der skal udføres i og omkring dit hjem eller kontor, især hvis det falder sammen med en flytning. Derfor tilbyder vi nu en handyman service, der gør det nemmere for dig at få tingene gjort.

Vores erfarne team består af professionelle handymen, der er uddannede til at håndtere alle typer af reparationer og opgaver, såsom:

  • Ned- og udpakning
  • Nedtagning og opsætning af diverse f.eks. lamper, hylder m.m.
  • Skille og samle møbler som eksempelvis sofaer, senge, reoler og andre møbler
  • Nedtage og opsætte billeder.
  • Og meget mere


Vi arbejder altid hårdt for at levere en service af høj kvalitet. Kontakt os i dag for at få løst din handyman opgave af Schiøtt Flyt. Vi er din garant for at din opgave bliver udført på en professionel og effektiv måde.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

derfor skal du vælge SCHIØTT FLYT til din handyman opgave

Schiøtt Flyt er det ideelle valg for din næste handyman opgave. Vores erfarne team består af professionelle handymen, der er uddannede til at håndtere alle typer af handyman opgaver. Vi arbejder altid hårdt for at levere en service af høj kvalitet. Vi har naturligvis alle forsikringer på plads for at sikre, at dine ejendele er beskyttet under hele processen.

10+

ÅRS ERFARING

500+

FLYTTEOPGAVER UDFØRT

100%

TILFREDSE KUNDER
TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET

Det siger vores kunder om os

Hos Schiøtt flyt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Da det altid er nemt at sige for en virksomhed, så vil vi lade vores kunder sige det for os.

"Hurtig ekspedition og søde mennesker"
Heidi

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt

VORES SERVICES

se hvad vi også kan hjælpe med

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi flytteløsninger til et hvert behov, det være sig både for private og erhverv. Læs mere om hvad vi kan tilbyde, for at sikre dig med for at komme godt i mål med din næste flytteopgave.

Privat flytning

Skal du flytte til nyt hjem og leder efter et pålideligt firma til Privat Flytning? Så er Schiøtt flyt det helt rigtige valg .

Erhvervsflytning

Hvis din virksomhed eller forretning skal flytte, så klarer Schiøtt flyt, det for dig til konkurrencedygtige priser.

Opbevaring

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi billig og sikker opbevaring. Står du og mangler et sted til opmagasinering af dine ting? Så er vores opbevaringsløsning lige noget for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi også hjælpe dig eller din virksomhed?