25 77 01 76

KORT OM OS

OM SCHIØTT FLYT

DYGTIGE FLYTTEFOLK MED MANGE ÅRS ERFARING

OM SCHIØTT FLYT

Schiøtt Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der har specialiseret sig i at løse flytteopgaver primært på Sjælland. Vi har mange års erfaring i branchen, og vores dedikerede team består af erfarne flyttemænd, der sikrer en hurtig, pålidelig og sikker flytning for vores kunder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af flyttetjenester, herunder privatflytning, erhvervsflytning, opbevaring, handy man service og klaverflytning. Vi har det nødvendige udstyr og erfaring til at håndtere alle typer af flytteopgaver, store som små.

Vi forstår vigtigheden af at beskytte dine ejendele under en flytning, og derfor tager vi altid alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at dine ting er i god stand, når de ankommer til din nye destination. Vi pakker og beskytter dine ejendele omhyggeligt, før de transporteres, for at sikre deres sikkerhed under transporten.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på din kommende flytning, eller for at diskutere dine flyttebehov. Vi ser frem til at hjælpe dig med din flytning!”

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

derfor skal du vælge SCHIØTT FLYT

Hos Schiøtt flyt sætter vi en stor ære i, at behandle dine ejendele og indbo med den største omhyggelighed og professionel respekt. Hos os er dit indbo i sikre hænder mens det er på vej til din nye adresse. Så overlad trygt din næste flytteopgave til os. Vi hjælper dig gerne med at varetage hele din flytning, eller kun dele af den. Og det er naturligvis til konkurrencedygtige priser.

10+

ÅRS ERFARING

500+

FLYTTEOPGAVER UDFØRT

100%

TILFREDSE KUNDER
SERVICES

se hvad vi kan hjælpe dig med

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi flytteløsninger til et hvert behov, det være sig både for private og erhverv. Læs mere om hvad vi kan tilbyde, for at sikre dig med for at komme godt i mål med din næste flytteopgave.

Privat flytning

Skal du flytte til nyt hjem og leder efter et pålideligt firma til Privat Flytning? Så er Schiøtt flyt det helt rigtige valg.

Erhvervsflytning

Hvis din virksomhed eller forretning skal flytte, så klarer Schiøtt flyt, det for dig til konkurrencedygtige priser.

handyman service

En af de sværeste dele af enhver flytning er montering/afmontering, af eksempelvis møbler. Hos Schiøtt flyt hjælper vi dig også i mål med denne del af din flytning.

Opbevaring

Hos Schiøtt flyt tilbyder vi billig og sikker opbevaring. Står du og mangler et sted til opmagasinering af dine ting? Så er vores opbevaringsløsning lige noget for dig.

TAG IKKE KUN VORES ORD FOR DET

Det siger vores kunder om os

Hos Schiøtt flyt arbejder vi hver dag for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Da det altid er nemt at sige for en virksomhed, så vil vi lade vores kunder føre ordet.

"De bedste anbefalinger herfra. Flyttede fra 2. sal til stuen. God håndtering af ens ting og sikkert pakket i bilen. Ingen ballade med noget som helst, de knoklede bare på. Vil helt klart anbefale dem til andre!!"
Stine

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt